Warning: The URL http://boxyupdates.com/get/?action=get_metadata&slug=booked&checking_for_updates=1&installed_version=2.4.3 does not point to a valid plugin metadata file. HTTP response code is 409 (expected: 200) in /home/skillsac/basketcamp.me/wp-content/plugins/booked/includes/updates/plugin-update-checker.php on line 245
Smještaj / Tereni - Basket Camp

Smještaj / Tereni

dobrodošli

Ponuda smještaja

108207409-760x679.jpg

Apartments Gorska

Objekat Apartments Gorska u Kolašinu nudi smeštaj sa barom, vrtom i pogledom na grad. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.
Više informacija
princess-nina-760x679.jpg

Princess Nina

Objekat Princess Nina se nalazi u Kolašinu, na 37km od Bukumirskog jezera. U ponudi je smještaj sa zajedničkim salonom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i terasom.
Više informacija
kraljica-760x679.jpg

Guesthouse Kraljica

Pansion Kraljica je smešten u Kolašinu, na oko 8 km od skijališta. U ponudi ima besplatan WiFi i besplatan parking u okviru objekta. Gosti mogu iznajmiti ski opremu i koristiti ostavu za ski opremu.
Više informacija
sejo-760x679.jpg

Rooms Sejo

Smeštajni objekat Rooms Sejo se nalazi na glavnom putu u Kolašinu, na 150 metara od centra grada. U ponudi ima vrt s nameštenom terasom i besplatnim priborom za roštilj. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet.
Više informacija

Tereni

Kolašin ima idealne prirodne uslove za ljetnje pripreme sportista. Sa tri spoljna košarkaška terena i dvije sportske dvorane košarkaški kamp Kolašin ima svu potrebnu sportsku infrastrukturu.

Velika sportska dvorana sa 3000 sjedišta, koja je potpuno rekonstruisana i renovirana, je ozbiljan sportski objekat u kojem su se pripremale mnoge vrhunske ekipe i reprezentacije. U njoj će se tokom košarkaškog kampa osim treninga, održavati i utakmice za predviđeni uzrast djece. Druga sportska dvorana se nalazi u sklopu osnovne škole “Risto Manojlovic “, i važi za jednu od najboljih školskih dvorana u regionu. Sa svim pratećim sadržajima i pomoćnim koševima ova hala je idealna da trenerima i djeci obezbijedi jedan kvalitetan trening sa mnogo sadržaja.
Tri spoljna terena koja su pokrivena sa reflektorima su predviđena za održavanje treninga u sunčanim danima i zajedno sa dvije pomenute dvorane čine više nego dovoljan razlog da ovaj kamp bude ozbiljan u svakom smislu.