Smještaj / Tereni

dobrodošli

Ponuda smještaja

108207409-760x679.jpg

Apartments Gorska

Objekat Apartments Gorska u Kolašinu nudi smeštaj sa barom, vrtom i pogledom na grad. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.
Više informacija
princess-nina-760x679.jpg

Princess Nina

Objekat Princess Nina se nalazi u Kolašinu, na 37km od Bukumirskog jezera. U ponudi je smještaj sa zajedničkim salonom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i terasom.
Više informacija
kraljica-760x679.jpg

Guesthouse Kraljica

Pansion Kraljica je smešten u Kolašinu, na oko 8 km od skijališta. U ponudi ima besplatan WiFi i besplatan parking u okviru objekta. Gosti mogu iznajmiti ski opremu i koristiti ostavu za ski opremu.
Više informacija
sejo-760x679.jpg

Rooms Sejo

Smeštajni objekat Rooms Sejo se nalazi na glavnom putu u Kolašinu, na 150 metara od centra grada. U ponudi ima vrt s nameštenom terasom i besplatnim priborom za roštilj. Na raspolaganju vam je besplatan bežični internet.
Više informacija

Tereni

Kolašin ima idealne prirodne uslove za ljetnje pripreme sportista. Sa tri spoljna košarkaška terena i dvije sportske dvorane košarkaški kamp Kolašin ima svu potrebnu sportsku infrastrukturu.

Velika sportska dvorana sa 3000 sjedišta, koja je potpuno rekonstruisana i renovirana, je ozbiljan sportski objekat u kojem su se pripremale mnoge vrhunske ekipe i reprezentacije. U njoj će se tokom košarkaškog kampa osim treninga, održavati i utakmice za predviđeni uzrast djece. Druga sportska dvorana se nalazi u sklopu osnovne škole “Risto Manojlovic “, i važi za jednu od najboljih školskih dvorana u regionu. Sa svim pratećim sadržajima i pomoćnim koševima ova hala je idealna da trenerima i djeci obezbijedi jedan kvalitetan trening sa mnogo sadržaja.
Tri spoljna terena koja su pokrivena sa reflektorima su predviđena za održavanje treninga u sunčanim danima i zajedno sa dvije pomenute dvorane čine više nego dovoljan razlog da ovaj kamp bude ozbiljan u svakom smislu.

1271432_ball_basketball_sport_game_play_icon.png

O nama

Košarkaški kamp Kolašin je u prethodnih sedam sezona pokazao ozbiljnost ne samo stučnim i kvalitetnim radom, već i dovođenjem evropskih i NBA zvijezda koje su ovaj kamp učinili još interesantnijim.
384000_address_coordinates_gps_location_map_icon.png

Adresa

Adresa: Piperska 370/A81000 PodgoricaCrna Gora

BasketCamp © 2021. All rights reserved.